Csíkfalva

KEZDŐLAP

Isten hozta Csíkfalva község hivatalos honlapján!

Reméljük, jól érzi magát a virtuális sétán, és megtalálja a keresett információt. Amennyiben segítségre van szüksége, kérjük, forduljon bizalommal munkatársainkhoz.

Üdvözlettel,
Balogh István,
polgármester

Hírek

Nemzeti ünnepünk 2021

A világjárvány miatt tavaly elmaradt az ünneplés, idén azonban ha szerényebben is, de megtartottuk a magyar szabadságért harcolt ősökre való megemlékezéseket a községben. Tovább »

Nagy Ferencre emlékeztünk

A Seprődi János Nemzetközi Kórusszövetség szervezésében vasárnap került sor Csíkfalván az idei Nagy Ferenc Emlékhangversenyre. A tizenegy évvel ezelőtt elhunyt csíkfalvi zenetanárra, karnagyra és a Kárpát-medencei kórusok egységének megteremtőjére minden ősszel megemlékezek egykori barátai, tanítványai, tisztelői. Az 1935-ben született Nagy Ferenc már tizenhét évesen kórust vezetett, majd nemcsak okleveles zenetanárként… Tovább »

Napköziavatással kezdődött a tanév

Hétfőn, szeptember 9-én délután kezdetét vette az új tanév a csíkfalvi általános iskolában, ahol a megszokottnál különlegesebb, ünnepélyesebb hangulat volt, hiszen végre valóra vált egy régi álom, elkészült a napközi otthon épülete, ahová beköltözhettek a legkisebb gyerekek. Tovább »