Erdőszentgyörgy

KEZDŐLAP

Isten hozta Erdőszentgyörgy város hivatalos honlapján!

Reméljük, jól érzi magát a virtuális sétán, és megtalálja a keresett információt. Amennyiben segítségre van szüksége, kérjük, forduljon bizalommal munkatársainkhoz.

Üdvözlettel,

Csibi Attila Zoltán,
polgármester

Hírek

Új iskola épül Erdőszentgyörgyön

Finanszírozási szerződést írt alá Csibi Attila Zoltán, Erdőszentgyörgy polgármestere november 14-én, Bukarestben. A megkötött megállapodás értelmében a Dózsa György út, 5. szám alatt található, jelenleg is iskolaként működő épületet felújítja az önkormányzat, és hozzáépít egy új szárnyat. Az új rész, a mostani épületnél jóval nagyobb lesz. Tovább »

Szülők Iskolája

Szülőknek, nagyszülőknek szervez foglalkozást az erdőszentgyörgyi Buksi Szülői Egyesület. A tevékenység célja, hét héten keresztül, minden kedden délután 5 órától gyerekneveléssel kapcsolatos témák megvitatása. Tovább »

Táncoló Erdőszentgyörgy

A Székelyföld Napok keretén belül, október 21-én, szombaton este 7 órától, a Táncoló Székelyföld program-sorozat egyik állomásaként, Erdőszentgyörgyön, a Rhédey kastély pincegalériájában lépetek fel Kásler Magdi, Farkas Sándor Csaba néptáncosok és az Üver zenekar. Tovább »