Erdőszentgyörgy

KEZDŐLAP

Isten hozta Erdőszentgyörgy város hivatalos honlapján!

Reméljük, jól érzi magát a virtuális sétán, és megtalálja a keresett információt. Amennyiben segítségre van szüksége, kérjük, forduljon bizalommal munkatársainkhoz.

Üdvözlettel,

Csibi Attila Zoltán,
polgármester

Hírek

Kivitelezőt keresünk!

Már a kivitelezőt keressünk, aki mihamarabb hozzálátna a bözödújfalusi Összetartozás Templomának alapozási munkálatához, mivel hatalmas előrelépést hozott az újév. Maros megye RMDSZ-es önkormányzatai összefogtak, és azonos összeggel segítik a templom újjáépítését. Ez az adomány a szükséges összeg, több mint felét jelenti. Kivitelező szakcéget keresünk a Bözödújfalusi-tóba épülő Összetartozás Templomának felépítéséhez.… Tovább »

A Rhédey kastély őrei

A Rhédey kastély őrei néven megalakult diákcsapat egy versenyfelhívás eredményeként jött létre. Az erdőszentgyörgyi Szent György Technológiai Líceum 11. osztályos tanulói alkotják, akik úgy döntöttek, hogy az Örökségünk Őrei vetélkedő keretén belül, kis városuk műemlék épületét, a Rhédey kastélyt fogadják örökbe. Céljuk: a kastély és a Rhédey család történetét ismertetni… Tovább »

Erdőszentgyörgy polgármesterének, Csibi Attila Zoltánnak, valamint a térség parlamenti szenátorának, Császár Károlynak éves beszámolója

December 28-án, csütörtökön, 11 órától tartott sajtótájékoztatót a marosvásárhelyi Petry Bisztróban Erdőszentgyörgy polgármestere, Csibi Attila Zoltán. A házigazda mellett, Császár Károly, a térség szenátora is év végi számadást tett, melyben ismertette tevékenységét. Tovább »