Eremitu

Toate anunțurile

Anunț plăți compensatorii pentru fermieri

Fermierii care furnizează servicii publice prin adoptarea unor practice agricole prietenoase cu mediul au posibilitatea de a aplica pentru plăți compensatorii, acordate de către Uniunea Europeană. Documentele pentru informarea fermierilor pentru depunerea cererilor de sprijin: Ghidul informativ pentru beneficiarii măsurilor de mediu și climă ale Programului Național de Dezvoltare Rurală… Mai departe »

Anunţ – modernizare drum

Prin prezenta MAGYARI PÉTER în calitate de primar pentru COMUNA EREMITU anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul "MODERNIZARE DRUM DC 13 KM 0+000-4+850 (DJ 453 Câmpu Cetăţii)" propus a fi amplasat în localitea Eremitu-Câmpu Cetăţii, jud. Mureş. Mai departe »

Anunț

Prin prezenta MAGYARI PÉTER în calitate de primar pentru COMUNA EREMITU anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „MODERNIZARE DRUM DC 13 KM 0+000-4+850 (DJ 453 Câmpu Cetăţii)” propus a fi amplasat în localitea Eremitu-Câmpu Cetăţii, jud. Mureş. Informaţiile privind proiectul propus pot… Mai departe »