Nyárádremete

Összes hírdetés

FELHÍVÁS

Felhívjuk a nyárádremetei és vármezői lakosság figyelmét, hogy a húsvéti ünnepek miatt a szemetet április 17. helyett április 14.-én (pénteken) szállítják el! Polgármesteri Hivatal Tovább »

Értesítés a gazdák kiegészítő kifizetésére

Azok a gazdák, akik környezetbarát mezőgazdasági tevékenységet folytatnak, az Europai Unió által folyósított kiegeszítő támogatásokat igénbyelhetnek. Az igénylésekről informáló dokumentumok: Ghidul informativ pentru beneficiarii măsurilor de mediu și climă ale Programului Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020 Specii de plante indicatoare pentru pajiștile cu valoare naturală ridicată Specii de plante… Tovább »

Felhívás fapótlék igénylésére

A LAKOSSÁG FIGYELMÉBE! A 778/2013 – ES KORMÁNYRENDELET értelmében 2014. november 4 – 21 között kéréseket lehet letenni FA PÓTLÉKRA abban az esetben, ha az egy személyre eső jövedelem nem haladja meg a 615 lejt. A fenti kormányrendelet értelmében nem jogosultak a következő családok, akiknek tulajdonában van: 2 lakóház 20… Tovább »

Hirdetés

A nyárádremetei Polgármesteri Hivatal, Magyari Péter polgármester nevében értesíti az érdeklődőket, hogy a hivatal letette kérését a környezetvédelmi engedély megszerzése végett a Vármezői DC 13 km 0+000-4+850 (DJ 153 Cîmpu Cetăţii) út korszerűsítésére szóló tervezetre. A tervezettel kapcsolatos szükséges információkat a Maros Megyei Környezetvédelmi kirendeltségnél, Marosvásárhely, Podeni u. 10 sz.,… Tovább »

Felhívás fűtéstámogatásra

A LAKOSSÁG FIGYELMÉBE! A 778/2013 sz. kormányrendelet értelmében 2013. október 28 – 2013. november 15. 9-12 óra között kéréseket lehet letenni FA PÓTLÉKRA abban az esetben, ha az egy személyre eső jövedelem nem haladja meg a 615 lejt. A fenti kormányrendelet értelmében nem jogosultak a következő családok, akiknek tulajdonában van:… Tovább »