Sângeorgiu de Pădure

HOME

Bun venit pe pagina oficială a orașului Sângeorgiu de Pădure!

Vă salutăm cu drag la turul virtual al orașului Sângeorgiu de Pădure. Sperăm să vă placă cea ce vedeți și să găsiți cu ușurință informația de care aveți nevoie. În cazul în care aveți nevoie de ajutor, adresați-vă cu încredere personalului nostru.

Csibi Attila Zoltán,
primar

Noutăți

Burse de merit acordate de Primărie

În acest an patru elevi au primit bursă de merit conform Hotărârii Consiliului Local al orașului Sângeorgiu de Pădure cu nr. 16/2014, elevi care au obținut rezultate deosebite la Olimpiade Naționale și Internaționale pentru anul școlar 2014/2015. În data de 21 octombrie primarul orașului Sângeorgiu de Pădure, Csibi Attila Zoltán și-a exprimat aprecierea și recunoașterea față de acești elevi, apoi le-a înmânat personal diploma și recompensa... Mai departe »

Săptămâna Mobilității Europene

Săptămâna Europeană a Mobilitatii se sărbătorește în perioada 16-22 septembrie și oferă oportunitatea orașelor și municipiilor europene de a participa la cel mai răspândit eveniment pentru încurajarea mobilității. Săptămâna Europeană a Mobilităţii este o campanie anuală privind mobilitatea urbană durabilă şi este organizată cu sprijinul Comisiei Europene. Sloganul Săptămânii Europene a Mobilităţii 2015 este " Alege ,schimbă, combină", care se va... Mai departe »