Csíkfalva

KEZDŐLAP

Isten hozta Csíkfalva község hivatalos honlapján!

Reméljük, jól érzi magát a virtuális sétán, és megtalálja a keresett információt. Amennyiben segítségre van szüksége, kérjük, forduljon bizalommal munkatársainkhoz.

Üdvözlettel,
Balogh István,
polgármester

Hírek

Kilépni az emberek közé

Múlt pénteken újabb tanévet zártak iskoláink, egyeseknek újabb vakáció, másoknak az élet egy új szakasza következik. A csengőszó és a Gaudeamus dallamai mellett kiballagott az idei nyolcadik osztály, majd társaikkal együtt a tornateremben izgulhattak még egy kis ideig. Kerekes Katalin iskolaigazgató a tanévzáró alkalmából közönetet mondott munkatársainak az elmúlt év… Tovább »

Gyerekek takarítottak a felnőttek után

Pénteken gyermekekkel teltek meg az utcák a község településein, a délelőtt folyamán osztályok, csoportok járták be a falvakat vagy a Nyárád partjának bizonyos pontjait, és gyűjtötték össze az elhajigált vagy éppen törvénytelenül kiöntött szemetet. Szorgos munkájuk révén mintegy 50 zsák hulladék gyűlt be, és ezt a munkát kellőképpen szerettük is… Tovább »

Történelemből jelesek

Nagyváradon szervezték meg a romániai magyar kisebbség történelme és hagyományai idei országos tantárversenyét, ahol a csíkfalvi diákok nem remélt eredményeket értek el. A 6. és 7. osztályok számára szervezett tantárgyversenyen egy tanintézményt két diák képviselhetett, megyénként az első helyezett, a tömbmagyarságból megyenként két-két csapat utazhatott Nagyváradra. A 6. osztályosok mezőnyében… Tovább »

Jöjjön be a Községházára!

Azért, hogy a népszámlálási folyamat gyorsabban haladjon, szakszerű és gyors segítséget nyújtunk a lakosságnak az önkitöltési szakaszban. A Polgármesteri Hivatalban községi önkitöltő segítőpont működik, itt naponta 8 és 16 óra között, illetve csütörtökön 18 óráig, pénteken 12 óráig fogajuk az érdekelteket. Aki segítséget igényel, keresse Varga Ervin alpolgármestert ebben a… Tovább »

ELKEZDŐDÖTT A NÉPSZÁMLÁLÁS!

Igényeljen segítséget! Március 14-én elkezdődött a népszámlálás Romániában. Az idei cenzus újdonsága, hogy most akár ön is kitöltheti a kérdőívet, nem kell megvárni, amíg a számlálóbiztosok önhöz érnek. Március 14. és május 15. között online úton zajlik az ÖNKITÖLTÉSI SZAKASZ, azaz mindenki otthonról egy számítógép vagy tablett segítségével kitöltheti a… Tovább »