Csíkfalva

Egy újabb nemzedék búcsúzik

Az Iskola másként hét keretében pénteken a szentmártoni kultúrotthonban mutatta be a csíkfalvi iskola Tündérkert színjátszó csoportja a Jancsi és Juliska mesejátékot.

Az előadást a község minden tanintézményéből érkező óvodások és iskolások tekintették meg. Zalányi Tibor feldolgozását Marton Erzsébet Zsófia tanítónő irányításával tanulták be a gyerekek, és a darabot most mutatta be itthon először a csapat, miután tavaly novemberben részt vett vele az erdőszentgyörgyi Színdpad fesztiválon is.

Az előadás végén Balogh Tünde igazgatónő mondott köszönetet a kifejtett munkáért, és különösképp a nyolcadikos színjátszóknak (Szabó Zsófia, Kiss Nikoletta, Kiss Brigitta, Kabáth Arnold, Pap Csilla, Csizmadia Szilárd, Adorjáni Imola, Nagy Szilárd) tartozik hálával, hiszen többségük nyolc éven át volt tagja ennek a csapatmunkának. Ugyanakkor reményét fejezte ki, hogy a továbbiakban fiatalként is folytatni fogják ezt a munkát, de örül is annak a csapatvezető igazgató, hogy újabb, kisebb diákokat is sikerült bevonni az iskolai színjátszásba.