Nyárádremete

KEZDŐLAP

Isten hozta Nyárádremete község hivatalos honlapján!

Reméljük, jól érzi magát a virtuális sétán, és megtalálja a keresett információt. Amennyiben segítségre van szüksége, kérjük, forduljon bizalommal munkatársainkhoz.

Üdvözlettel,
Magyari Péter, polgármester

Hírek

FELHÍVÁS – Csatlakozás szennyvízhálózatra !

Minden lakás vagy nem lakáscélú épület tulajdonosának figyelmébe amely háztartási szennyvizet termel-evakuál Nyárádremete községben Nyárádremete, Mikháza, Deményháza, Köszvényes falvakban!!! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a vonatkozó jogszabályi rendelkezések szerint 2023. július 31-ig kötelesek minden háztartási szennyvizet termelő épületet az újonnan létesített közműves szennyvízhálózatba bekötni. A csatlakozási kötelezettség elmulasztása vétségnek minősül, és… Tovább »

FELHÍVÁS !

A kisboltoktól a nagyáruházakig, az ásványvízgyártóktól a vendéglátóhelyekig, valamennyi italt (palackozott vizet, üdítőitalt, sört, bort, szeszes italokat) gyártó és árusító vállalkozásnak regisztrálnia kell a csomagolóanyagokat visszaváltó betétdíjas rendszerbe. Február 28-ig kötelezően regisztrálnia kell minden olyan gyártónak, importőrnek vagy kereskedőnek, amely 0,1 és 3 liter közötti műanyag, üveg vagy alumínium csomagolású… Tovább »