Nyárádremete

Összes hírdetés

ÜNNEPI SZEMÉTSZÁLLÍTÁS !!!

ÉRTESÍTÉS   Tisztelt lakosok! A szemétszállító cég értesíti a lakosságot, hogy az ortodox húsvéti ünnepek miatt a szemetet május 3 helyett (hétfő) május 4-én (kedden) szállítják el! Megértésüket köszönjük! Tovább »

Közérdekű közlemény

Az új koronavírus járvány megfékezése éedekében hozott 195/2020 számú Sürgősségi Állapot bevezetéséről szóló Államelnöki Rendelet, 33-as és 50-es szakaszát figyelembe véve az alábbi döntést hoztuk: A Polgármesteri Hivatal közvetlen ügyfélszolgálati tevékenységét, 2020 március 23-tól meghatározatlan időre felfüggesztjük és áttérünk az online kiszolgálási munkára, ami új helyzetet teremt az ügyfeleink számára.… Tovább »

Közlemény az adófizetők figyelmébe

Nyárádremete polgármesteri hivatala a Románia Kormánya által hirdetett sürgősségi rendelet értelmében 2020. Március 23-tól felfüggeszti az ügyfélfogadást. Azon személyek (adófizetők) akik érdeklődni szeretnének az adókkal és járulékokkal kapcsolatosan, megtehetik hétfőtől–péntekig 8.00 és 15.00 óra között a következő telefonszámokon: 0265/347112, Mobil: Veres Melinda – 0745214704, Kakucs Enikő – 0740876310. Azon magán-… Tovább »

Tájékoztató – koronavírus

A koronavírus elterjedésének megfékezése érdekében újabb rendkívüli intézkedéseket vezettek be a román hatóságok. Ezek közé tartozik: • a vendéglők, kávézók és más vendéglátóhelyek működését felfüggesztik; a drive-in típusú szolgáltatásokat és az ételek házhoz szállítása továbbra is működhet • minden zárt térben történő kulturális, tudományos, vallási, sport- és gyógyászati tevékenységet is… Tovább »

FELHÍVÁS

Felhívjuk a nyárádremetei és vármezői lakosság figyelmét, hogy a húsvéti ünnepek miatt a szemetet április 17. helyett április 14.-én (pénteken) szállítják el! Polgármesteri Hivatal Tovább »